Kinderochtend

Ook dit jaar is het weer zo veer, er komt weer een kinderochtend! Zaterdag 29 april vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur. Na het oplaten van de ballonnen, wordt er voor alle kinderen weer een leuke ochtend georganiseerd, wij hopen dan ook dat iedereen enthousiast wordt gemaakt door ons thema:

'Op safari!'

Tijdens de kinderochtend, hebben we leuke verrassingen. Er staan namelijk een aantal dingen op het programma die wij nog nooit eerder hebben gedaan. Zoals het volgen van een workshop!

Workhops
Wij hebben dit jaar twee soorten workshops:
- een dansworkshop; gegeven door een echte dansjuf van De Dansformule
- een creatieve workshop; gegeven door Evelien Coufreur - Blaauwendraad van Atelier Westbroek!

Voor deze workshops hoef je je niet aan te melden, als je er die ochtend bent als de workshop van start gaat, kun je lekker mee dansen of knutselen! Daarbuiten hebben we ook nog leuke spelletjes en iets om te eten en te drinken, zoals voorgaande jaren!

Ballonnen oplaten
Vanaf 10.30 uur gaan we ballonnen oplaten, zorg dat je er om half 11 bent, zodat iedereen een ballon heeft, voordat we gaan aftellen!

Kleurwedstrijd
Om alvast creactief bezig te zijn met het thema, kun je dit jaar ook weer mee doen met de kleurwedstrijd! Iedereen die het leuk vindt om mee te doen kan deze kleurplaat inleveren. U vindt deze in het oranjeboekje.

Verkleden
Natuurlijk zijn alle kinderen weer vrij om zich te verkleden! Wil je als wild dier verkleed komen, of liever als iemand die op safari gaat? Wij hopen jullie allemaal mooi verkleed te zien!