Kindermiddag

Ook dit jaar is het weer zo veer, er komt weer een kindermiddag! Zaterdag 28 april om 13.30 uur start de kindermiddag. Na het oplaten van de ballonnen (om 14.00 uur), is er ook nog een kleedjesmarkt en zijn er verschillende activiteiten rondom het thema:

'Circus!'

Tijdens de kindermiddag maak je zelfs kan op de "CupCakeCup". Jullie kennen het misschien allemaal wel van televisie, maar tijdens de kindermiddag kun je in de tent ook strijden om de CupCakeCup. Versier jij jouw CupCake het mooist?

Kleurwedstrijd
Om alvast creactief bezig te zijn met het thema, kun je dit jaar ook weer mee doen met de kleurwedstrijd! Iedereen die het leuk vindt om mee te doen kan deze kleurplaat inleveren. U vindt deze in het oranjeboekje.

Verkleden
Natuurlijk zijn alle kinderen weer vrij om zich te verkleden! Wij hopen jullie allemaal mooi verkleed te zien!